jueves, 22 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, ESTUDIANTS D'ARQUITECTURA FORMANT-SE A TAVERNES

L’Ajuntament rep els estudiants d’arquitectura de la Universitat Politècnica de València que duran a terme projectes de formació de Tavernes


Al voltant de vint estudiants de l’Escola d’Arquitectura de la UPV seran els encarregats d’aportar idees i propostes per a Tavernes com a part de la seua formació acadèmica, juntament amb els tècnics de l’Ajuntament.


El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, i els tècnics de l’Ajuntament de Tavernes han rebut hui els estudiants d’arquitectura de la Universitat Politècnica de València.

L’objectiu és que els vint futurs arquitectes tinguen al seu abast la documentació necessària per a dur a terme els diversos projectes que formen part de la seua formació acadèmica.

Esta iniciativa tracta de facilitar als jóvens la possibilitat d’una pràctica real ajustada a les seues necessitats, alhora que els permet aportar propostes i una pluja d’idees per a millorar diferents zones de Tavernes.

Entre les zones de Tavernes motiu de treball hi ha la zona del futur aparcament i centre de recepció de visitants de la cova del Bolomor, que han pogut visitar hui de la mà del director de l’excavació, Josep Fernández, i també les vivendes enderrocades de la ciutat i el sector 18.

El consistori, que vol donar suport a la formació dels estudiants, arreplegarà cada una de les propostes que es podrien executar en les tres zones on l’Ajuntament està treballant.

Els projectes acabaran al juny i després es farà una exposició on mostraran el treball dut a terme l’any passat, com ara l’estudi de les alternatives en el sector 12 de la platja, que incloïa la implantació d’una residència o hotel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario