viernes, 30 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, CULTURA

Tavernes acull un cap de setmana ple de música, ball i teatre

Art Tango Ensemble presenta una versió musical de tangos basada en instruments de corda, bandoneó i piano allunyada dels cànons tradicionals i amb identitat pròpia, el dia 2 en la Casa de la Cultura a les 20 hores.


La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat per a este cap de setmana un espectacle musicoescènic d’Art Tango Ensemble, dirigit pel gran violinista de Tavernes Joaquim Palomares.

L’esplendor del tango: De Gardel a Piazzollaés un concert dedicat al tango argentí i a la seua evolució. Art Tango Ensemble aporta, amb els seus arranjaments orquestrals, una glopada d'aire fresc al concepte tradicional de tango, gènere caracteritzat per un llenguatge passional, ple de sensualitat i malenconia.

En conseqüència, han volgut retre tribut als dos màxims exponents en les figures de Carlos Gardel i Astor Piazzolla.

Carlos Gardel, considerat el rei del tango argentí tradicional o popular, va donar vida a títols inoblidables com “El día que me quieras”, “Melodia de arrabal”, unint la seua música a la lletra del seu gran amic A. Lepera. Astor Piazzolla representa l'evolució al tango modern. Un tango ancorat durant molts anys en les formes i conceptes tradicionals, es veurà enriquit per la labor d'este gran músic amb la incorporació de les formes clàssiques i la influència del jazz, a la qual va unir la seua pròpia intuïció i personalitat.

A més, s’ha preparat per als xiquets la representació de Martina i el bosc de paper, una proposta de Teatre l’Horta, molt visual amb manipulació d’objectes i titelles que ens endinsa en el món de la natura i ens ensenya a estimar-la com un amic més. Serà dissabte a les 18 hores en la Casa de la Cultura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario