sábado, 10 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, CONCURS XARANGUES

La Cafrà de Fortaleny, primer premi del XIIé Concurs de Xarangues
                  

Han participat un total de set xarangues, entre les quals la Cafrà de Fortaleny ha aconseguit el primer premi valorat en 1.200 euros, el premi al millor solista i el premi especial a la cercavila.

Este matí ha tingut lloc a Tavernes el XIIé Concurs de Xarangues, l’acte que inunda, un any més, els carrers i places de la ciutat de música.

Així, la Plaça Major ha estat l’escenari on cadascuna de les xarangues participants han interpretat, com a peça obligada, Dunia Piris de Rafael Talens Pelló.

Enguany han participat en el concurs un total de set xarangues: Bon Pardal de Benifairó, C25 de Sueca, Rodamons de Tavernes, Malagana d’Alzira, La Cafrà de Fortaleny, La Jarranga de La Pobla de Vallbona i La Hucha de Múrcia.

La primera actuació ha sigut al voltant de les 10:15 del matí, amb la xaranga  Bon Pardal, i l’última ha estat a les 12:45, amb La Hucha.

Totes han demostrat el seu potencial i la gran qualitat musical i artística en les interpretacions que mesclaven la música amb unes bones coreografies.

Un jurat qualificat ha valorat i ha donat els resultats finals:
1. 1.200 euros a la Cafrà de Fortaleny
2. 900 euros La Hucha de Murcia
3. 700 euros C-25 de Sueca
4. 600 euros Bon Pardal de Benifairó
5. 500 euros Malagana d’Alzira
6. 400 euros La Jarranga de la Pobla de Vallbona
7. 400 euros Rodamons de Tavernes de la Valldigna

La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha lliurat els premis i ha donat l’enhorabona a totes les xarangues pel bon nivell aconseguit en cadascuna de les interpretacions que han fet.

També s’ha premiat com a millor solista a la Cafrà de Fortaleny amb 100 euros, que han repetit premi amb l’especial als 8 punts de referència dels bars que  col·laboren, amb la quantitat de 200 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario