jueves, 1 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, CERCAVILA CARRERS ENGALANATS

L’Ajuntament de Tavernes modifica el dia de la cercavila pels carrers engalanats al diumenge dia 4

El canvi de dia de la cercavila, que en un principi estava previst per al dijous dia 8 de matí, es produeix per tal que els xiquets puguen participar de la festa.

La Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tavernes ha decidit modificar el dia de la cercavila pels carrers engalanats del dijous dia 8 al diumenge dia 4 de setembre.
La raó és que els xiquets puguen participar en les representacions que es fan en cadascun dels carrers i que disfruten de la festa. Així, en la reunió que la regidora, Encar Mifsud, va mantenir amb els representants dels carrers per donar-los les autoritzacions i repassar els premis i les normes, va poder escoltar les opinions i va valorar el canvi de dia.
En juny, la mateixa regidora ja es va reunir amb la gent dels carrers que habitualment s'arreglen per vore com podien organitzar les dates, ja que enguany hi havia canvis en els dies de festa.
Després de diferents propostes, varen arribar a l'acord que el tancarien en dissabte perquè d’eixa manera disposaven de més temps per arreglar els carrers, i el dijous tindria lloc la cercavila.
Finalment, atenent a la demanda i la proposta dels veïns de Tavernes, l’Ajuntament ha cregut convenient que la visita siga el diumenge a partir de les 10.15 hores des de la Plaça Major.
Enguany, els carrers que s’engalanaran són el carrer La Barca, Calvari, Papa Joan XXIII, Església, Simat, Alacant i Sant Antoni.

No hay comentarios:

Publicar un comentario