miércoles, 7 de septiembre de 2016

Gabinet Premsa Ajuntament, JORNADA PORTES OBERTES COVA BOLOMOR

La Cova del Bolomor de Tavernes ofereix una jornada de portes obertes

El jaciment arqueològic estarà obert el dissabte dia 17 de setembre per a tots aquells que estiguen interessats a descobrir els orígens i les característiques del poblament Paleolític europeu i les formes de vida dels neandertals.

L’Ajuntament de Tavernes, junt amb el Museu de Prehistòria de València i l’Associació Cultural Bolomor, organitzen una jornada de portes obertes a la Cova del Bolomor amb l’objectiu de donar-la a conéixer i reivindicar este important jaciment a vora del Mediterrani.
L’equip d’excavació del jaciment, que es troba treballant en la cova des del mes d’agost, faran una visita guiada per explicar tots els descobriments que s’han realitzat. Ens trobem davant un important lloc amb un gran valor històric, que ha proporcionat abundants materials per a descobrir les característiques del poblament Paleolític europeu i les formes de vida dels neandertals.
Les visites són gratuïtes i estan programades a partir de les 8.30 del matí fins a les 13 hores. En total es faran cinc grups de 50 persones cadascun com a màxim.
Els interessats hauran d’acudir a partir de demà, dia 8 de setembre, al Poliesportiu municipal de Tavernes de la Valldigna, o telefonar al 96 282 28 16 per tal d’inscriure’s. L’horari serà de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.
Tot aquell que no estiga inscrit no hi podrà participar, i tots els menors han d’anar acompanyats d’un adult.
L’eixida dels grups per al dia 17 està prevista des del poliesportiu municipal, on membres del Centre Excursionista i de Protecció Civil de Tavernes col·laboraran per a acompanyar-los en l’activitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario