miércoles, 7 de septiembre de 2016

Gabinet Premsa Ajuntament, ESCOLA INFANTIL VÍCTOR CALATAYUD

L'Escola Infantil Víctor Calatayud funciona a jornada completa des del dia 1 de setembre

Enguany, per primera vegada, l'Escola Infantil obri les seues portes de matí i de vesprada durant el mes de setembre, i disposa del servei de menjador i d'una aula de 0 a 2 anys.

L'Escola Infantil Víctor Calatayud ha començat amb normalitat el curs des del dia 1 de setembre amb un total de 72 xiquets matriculats.
L'Ajuntament de Tavernes va adjudicar a Megadiver Socioeducativa SL la concessió de l'Escola per a un període de 5 anys. L'empresa adjudicatària ha donat continuïtat al personal docent que estava treballant el curs passat a l'escola, ampliant la plantilla, amb més gent de Tavernes, en augmentar les unitats autoritzades. Per tant, per a este curs hi ha cinc tutores, una directora, una auxiliar i personal de neteja cada dia.
L'Escola Infantil Municipal disposa de 6 unitats o grups d'infants en edats compreses de 0 a 3 anys, en les quals encara queden algunes places lliures. A més, per primera vegada, dóna el servei de menjador, mantenint el centre obert de 8 a 18 hores. Però també, hi ha l'opció per als pares o tutors de deixar els xiquets en l'horari complementari, de 7 del matí fins a les 19 hores, sempre que hi haja un nombre mínim de cinc.
L'Ajuntament de Tavernes, que aposta per un servei d'escola infantil, destina una subvenció de 15.000 euros a l'any per tal d'ajudar a donar una educació de qualitat als més menuts. A més, ha fet una inversió en para-sols per al pati de l'escola, per a millorar l'estada en el pati dels xiquets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario