miércoles, 10 de agosto de 2016

Nota de premsa de CÀRITES , CAMPANYA QUILOS 2016

                    IX  CAMPANYA DELS QUILOS 2.016
El cap de setmana del 13 i 14 d’agost des de  Càritas organitzem, un any més,   LA CAMPANYA DELS QUILOS a la platja de Tavernes.
Ja son nou anys que anem portant endavant aquesta acció, gràcies al recolzament de tots els  veïns de Tavernes i de tots aquells que passen les seues vacances a la nostra platja, i no podem més que parlar d’agraïment.
Aquesta campanya que va mes enllà de  recaptar aliments per a l’economat o recursos econòmics per tal de dur endavant totes les accions i projectes, es una invitació a plantejar-nos  que fem amb els nostres germans i quina és l’emprenta que volem deixar en el nostre entorn.
Estem convençuts que tots, cadascú des de la realitat social que els ha tocat viure,  podem deixar la nostra emprenta  o el nostre granet d’arena per millorar aquest món  sempre que ens hi atrevim "a obrir bé els ulls i a mirar la realitat amb perspectiva, amb consciència, amb valentia". 
La justícia és una responsabilitat de tots i el nostre compromís actiu s’ha de canalitzar cap a la defensa dels drets propis i aliens, sols treballant junts podrem aconseguir una societat més justa.
Des de Càritas Interparroquial manifestem de bestreta   el nostre agraïment per la vostra resposta i participació.

Moltes Gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario