viernes, 5 de agosto de 2016

GP Ajuntament, DESNIVELL PLATJA GOLETA ELIMINAT

L'Ajuntament de Tavernes elimina el desnivell de la platja de la Goleta

L’Ajuntament de Tavernes s'ha fet càrrec del cost dels treballs, donat que la Demarcació de Costes, que és la responsable, va indicar que no podia actuar per falta de pressupost.

L'Ajuntament de Tavernes ha contractat l'empresa Cadersa, que disposa de la maquinària adequada, per tal d'eliminar el graó que hi ha en l'arena de la platja de la Goleta.
D'esta manera, l’Ajuntament dóna una solució al problema que pateixen els turistes i veïns d’eixa zona a qui els feia difícil prendre el bany.
Els treballs es van iniciar ahir, amb l’autorització de la Demarcació de Costes, que té la competència sobre la platja. Durant tota la nit han estat dos màquines arrossegant i aplanant l’arena perquè avui al matí estiguera apta per al bany.
L'alcalde en funcions, Perfecto Benavent i la regidora de contractació, Llum Sansaloni, van estar presents en els inicis dels treballs.
Com ja es va informar des de l’Ajuntament, la Demarcació de Costes va informar a l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el dia de la concentració en València, que no disposava de pressupost per a poder donar una solució definitiva al problema.
L’Ajuntament de Tavernes, que vol donar un servei de platja digna als seus usuaris, ha cregut necessària esta intervenció, però continuarà treballant per buscar una solució definitiva.

1 comentario:

  1. I ara dic jo,tinguent permis desde el 30de juny,perque mes d,un mes despres???tard per els turistes de juliol que dubte que tornen..i que passa en la maquina que es propia i compraren fa uns,anys,on estå ?jo he vist fotos..

    ResponderEliminar