lunes, 18 de julio de 2016

Nota de premsa, CÀRITAS INTERPARROQUIAL TAVERNES, PROGRAMA ACCIONS ESTIU 2016

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ  -  ESTIU 2016  
Un estiu més Càritas Interparroquial ha programat una sèrie d’accions encaminades no sols a l’arreplega d’aliments i a la recerca d’ajuda econòmica, la vertadera finalitat es despertar a la nostra societat de la indiferència respecte  els plantejaments culturals i socials del món actual. Amb  tantes situacions que generen marginació i sofriment , necessitem mantenir viva la consciència crítica  i oferir elements d'anàlisi per commoure’ns front a les condicions  injustes  en què viuen molts éssers humans en la nostra societat.
Des de la nostra Càritas Interparroquial  volem convidar-vos a participar en totes aquestes accions de conscienciació social.
v  V FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ  - MOSTRA DE SANT JAUME
-        Els dies 21, 21, 23 i 24 de juliol a l’Avinguda de la Marina i a la FIRA DE PRODUCTES AGRÍCOLES – MOSTRA DE SANT JAUME, estarem venent llibres d’ocasió.
v  IX  CAMPANYA DELS QUILOS A LA PLATJA
-        Els dies 13 i 14 d’agost, a les portes de la capella de Santa Maria de la Valldigna i a l’avinguda de la Marina, estarem arreplegant  aliments i productes de neteja per a l’economat Interparroquial
v  VENDA DE BUNYOLS
-        Un any més, venda de bunyols solidaris els dissabtes 30 de juliol i 20 d’agost enfront dels locals de la CREU ROJA
 Des de Càritas Interparroquial volem agraïm de bestreta les aportacions de tots els ciutadans, l’acció informativa dels mitjans de comunicació social per la difusió de totes les nostres activitats i com no al recolzament  que l’Ajuntament de Tavernes ens ofereix per tal d’organitzar totes estes tasques.
                                                                                                    Moltes gràcies a tots !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario