miércoles, 13 de julio de 2016

GP Anuntament, AGRAÏMENT RESCAT FAMILIA PERDUDA

Dos veïns de Tavernes rescaten una família que es trobava perduda en la zona del Pic de la Ratlla

Cinc membres d’una família, dos adults i tres xiquets, es van perdre el dijous passat, dia 7 de juliol, entre la zona del Pic de la Ratlla i el Puntal del Massalari.

L’Ajuntament de Tavernes agraeix la tasca que van fer dos veïns de Tavernes C. Castelló,  de 33 anys, i A. Tarin, de 40 anys, membres del Centre Excursionista.

Segons ens han informat, una família de Madrid que es trobava fent una ruta entre una zona coneguda com el Pic de la Ratlla i el puntal del Massalari, a Tavernes, es va  desorientar i se’n va eixir de la senda, en la vesprada del dijous dia 7 de juliol.

El rescat, per part dels dos excursionistes de Tavernes, que feien la mateixa ruta, es va produir vora les 22 hores, quan van escoltar els menors cridar demanant auxili.

Durant més d’una hora van estar ajudant la família per poder eixir de la zona on es trobaven, de difícil accés a eixes hores de la nit, i van telefonar al 112 perquè desconeixien si hi havia alguna persona ferida. Afortunadament, la família es trobava en bon estat i van poder eixir pel seu propi peu.

Una vegada conegut l’estat de salut dels tres xiquets i els dos adults, no va ser necessari desplaçar efectius dels serveis d’emergències. Fins al lloc va arribar un equip de la Guàrdia Civil per interessar-se sobre el fet ocorregut.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, felicita els dos veïns de Tavernes, C. Castelló i A. Tarin, per la feina que han realitzat i la disposició que han tingut en ajudar, cosa que ha permés rescatar sans i estalvis a tots membres de la família. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario