miércoles, 20 de julio de 2016

GP Ajuntament, XXII FIRA PRODUCTES VALENCIANS

La platja de Tavernes acull la XXII Fira de Productes Valencians

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, estarà acompanyat de la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona, en la inauguració de la XXII Fira de Productes Valencians demà dia 21 de juliol.


La XXII Fira de Productes Valencians, és a dir, la coneguda Mostra de Sant Jaume és un esdeveniment que intenta promocionar la imatge de la nostra localitat i de la Comunitat Valenciana, i promoure la dieta mediterrània.

Resultado de imagen de fira sant jaume tavernes de la valldignaLa fira té com a objectiu fonamental el consum de productes agrícoles locals en particular, i valencians en general, no solament entre habitants de Tavernes sinó també entre tots els turistes que a l’estiu visiten esta població.

D’esta manera, els visitants podrán degustar diferents productes que s’oferixen en les casetes. Enguany s’ha calculat que el nombre d’expositors será de 21. Es tracta de importants firmes comercials dedicades a l’exportació hortofrutícola, cooperatives i agrupacions locals i provincials. Com a novetat, l’Associació de Mercaders del Mercat Municipal de Tavernes també disposarà d’una caseta on oferiran els seus productes, així com també l'Ajuntament de Cortes de Pallás, que ha estat convidat per l'Ajuntament.

La inauguració serà demà dia 21 de juliol a les 19 hores, en l’Avinguda de la Marina. La fira estarà oberta del 21 al 24 de juliol, amb un horari de 18 a 22.30 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario