jueves, 14 de julio de 2016

GP Ajuntament, TRACTAMENTS MOSQUITS

Tavernes intensifica els tractaments contra els mosquits en les sèquies

La sèquia Mare, així com totes les xicotetes basses i els canyars que hi ha a la zona dels Marenys de Tavernes són objecte de la fumigació focalitzada que du a terme l’Ajuntament de Tavernes.

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Tavernes continua actuant contra les larves de mosquits, focalitzant les accions en totes les sèquies de la zona dels Marenys.

Des que va començar la campanya, ja s'han realitzat diverses fumigacions en espais oberts del terme municipal. Ara, estes actuacions contra la plaga de mosquits, continuen fent-se de manera més intensa i, també, en les basses xicotetes.

El regidor d‘Agricultura, Javier Escrihuela, ha manifestat que “s’ha reforçat el tractament per a reduir la plaga que s’incrementa amb la pujada de les temperatures”. A més, ha assenyalat que “l’Ajuntament, encara que resulta difícil l’accés a les basses xicotetes, està fent esforços per actuar-hi”.

L’Ajuntament de Tavernes, amb esta mesura, pretén lluitar de manera més efectiva per a acabar amb les larves en el període d’estiu, que és quan tenen  més activitat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario