viernes, 29 de julio de 2016

GP Ajuntament, PLATGES DE TAVERNES, QUALITAT TURÍSTICA

Les dues platges de Tavernes reben en València la Q de Qualitat Turística


Tavernes es troba, per primera vegada, entre els 14 municipis valencians guardonats amb la bandera de la Q de Qualitat que reconeix les millors platges de València.


Este matí el Patronat Provincial de Turisme de València i Cámara Valencia han lliurat en el Saló de Reines de la Diputació de València, les banderes “Q” de Qualitat Turística a 20 platges de 14 municipis valencians.

Les dues platges de Tavernes, per primera vegada, han estat guardonades amb esta distinció que acredita la seua qualitat turística.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha sigut l'encarregat d'arreplegar a València la bandera i ha assenyalat que “estem molt satisfets amb el guardó perquè és una recompensa al treball que han fet i continuen realitzant els tècnics i l’Ajuntament per donar un bon servei en les platges. Amb esta distinció es reconeix una notable millora de les infraestructures turístiques de Tavernes i un increment de la qualitat en el servici al turista”.

La bandera amb la Q de Qualitat assegura la neteja diària de l'arenal, informació sobre l'estat del mar, socorristes qualificats, senyalització de zones de risc o limitat per a nadar, etc. En definitiva, la bandera Q garanteix que l’Ajuntament està completament compromés amb la preservació mediambiental i vol que tot es faça de la millor manera possible respectant dunes, fauna i flora.

L'acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, la vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme de València i diputada de Turisme, Pilar Moncho, el president de la Cámara de Comercio, José Vicente Morata, i el director general de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), Fernando Fraile. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario