martes, 12 de julio de 2016

GP Ajuntament, NOVA CADIRA AMFÍBIA PER A LA GOLETA


La platja accessible de la Goleta disposa d’una nova cadira amfíbia per a les persones amb mobilitat reduïda
  
L’Ajuntament de Tavernes ha rebut una ajuda de 1.800 euros per part de l’entitat bancària, Caixabank, per a la compra d’una cadira amfíbia per a persones amb dificultat per a accedir al bany.

  
L'Obra Social la Caixa, que col•labora amb l’Ajuntament de Tavernes per a fer diversos projectes destinats a la integració de col•lectius amb risc d’exclusió, ha donat a l’Ajuntament la quantitat de 1.800 euros.  

El Consistori, gràcies a esta ajuda, ja disposa d’una cadira amfíbia més amb l’objectiu de dotar els dos punts de platja accessible amb els equipaments necessaris per al trasllat de les persones amb mobilitat reduïda. D’esta manera, vol garantir-los una seguretat a l’hora d’accedir a les platges, sempre amb un equip humà professional que facilita les tasques.

Els directors de La Caixa en Tavernes, Óscar Aparisi i Bea Blasco, han pogut conèixer la tasca que es fa al punt de platja accessible de la Goleta.

La Regidoria de Benestar Social i la Regidoria de Turisme agraeixen la implicació d’esta entitat per a contribuir a ajudar a què els usuaris d’esta platja, tant la gent que resideix a Tavernes, com els que ens visiten, puguen prendre el bany amb les millors condicions.
Així mateix, l’Ajuntament també dóna les gràcies a l’Ortopèdia Tavernes per les facilitats i la bona disposició que han tingut amb el Consistori per tal d’obtindre la cadira amfíbia, que ja dóna el servei a les persones que ho necessiten. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario