jueves, 7 de julio de 2016

GP Ajuntament, L'AJUNTAMENT TORNA A ACTUAR EN LA GOLETA

L’Ajuntament de Tavernes torna a actuar en la platja de la Goleta per disminuir el graó d’arena


Per a la celebració de la Nit de Sant Joan, l’Ajuntament ja va haver d’actuar de forma preventiva per a rebaixar el graó i donar major seguretat als usuaris de la platja de la Goleta, tasca que li correspon a la Direcció General de Costes.


L’Ajuntament de Tavernes, dins les possibilitats d’actuació de què disposa, ha pres la decisió de realitzar una acció d’urgència per atendre les demandes i reivindicacions dels usuaris de la platja de la Goleta, que es troben afectats per un desnivell en l’arena de més de dos metres de fondària.

D’esta manera, s’ha contractat una màquina, per disminuir el graó d’arena, que ha estat este matí treballant per donar més facilitats als residents el pas a la platja i que la puguen disfrutar amb més seguretat.

Des de la zona de l’avió cap a la zona de la platja accessible de la Goleta, que té millor accés, s’està rebaixant el graó per recuperar eixa part de la platja, sempre respectant la protecció de les dunes.

Esta tasca correspon a la Demarcació de Costes, que és l’entitat competent, tanmateix, l’Ajuntament és conscient de la situació. Per això, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor de Turisme, Josep Llàcer, s’han reunit en vàries ocasions amb Costes per demanar una solució definitiva i reivindicar un servei de platja digne.

El dia 15 de juliol s’ha convocat una concentració pel mati davant la Delegació del Govern en València per exigir una solució definitiva al problema que té la platja.

A més, l’Ajuntament, està adequant les zones enjardinades del Parc del Llac i el del Nord, i continuaran després en l’Avinguda de la Marina i el Parc del Molló.

No hay comentarios:

Publicar un comentario