viernes, 22 de julio de 2016

GP Ajuntament, INAUGURACIÓ FIRA PRODUCTES VALENCIANS / VISITA COVA BOLOMOR

Inaugurada la XXII Fira de Productes Valencians

La diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona, van acompanyar a l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, a la inauguració ahir de vesprada.

La XXII Fira de Productes Valencians, coneguda com a Mostra de Sant Jaume, es va inaugurar ahir de vesprada a l'Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes.


La diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, junt a la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, van ser les encarregades d’obrir la fira, que estarà fins al diumenge. A l’acte també va assistir, a més de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona, membres de la corporació i el president de la Junta Local Fallera, SalvaTalens.

Al llarg del recorregut van poder visitar les 21 casetes que exposen els seus productes locals així com valencians en general.


L’alcalde de Tavernes va assenyalar que “amb esta fira donem a conèixer els productes de la nostra terra als turistes que ens visiten. A més, la nostra platja serveix d’aparador per a comerciants, associacions, organitzacions i municipis que volen promocionar-se”.

Enguany, com a novetat, l’Ajuntament de Tavernes ha convidat a l’Ajuntament de Cortes de Pallàs.

Visita a la cova del Bolomor

L’Ajuntament de Tavernes vol que s’impliquen la Diputació de València i la Generalitat Valenciana en la promoció i la difusió de la cova del Bolomor. Per això, l’Ajuntament, junt a l’equip científic de les excavacions, va organitzar ahir una visita a la que assistiren Albert Girona, secretari autonòmic de Cultura de la Generalitat, Pilar Moncho, diputada provincial de Turisme, i Evarist Caselles, cap d’Àrea de Creació de Productes Turístics del Patronat de Turisme de la Diputació.


L’objectiu de la visita era mostrar la reproducció d’un campament neandertal i, a la vegada, posar en valor els descobriments científics fets a la cova.

Jordi Juan va manifestar que “la millor manera perquè la Diputació i la Generalitat aposten per la cova del Bolomor és que els seus dirigents la coneguen de primera mà i que les bondats científiques, culturals i històriques d’este jaciment siguen explicades pel mateix equip de les excavacions”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario