viernes, 29 de julio de 2016

GP Ajuntament, FINALITZA XX EDICIÓ ESCOLA ESTIU

La XX edició de l’Escola d’Estiu de Tavernes ha tancat hui les portes fins el proper any


La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha apostat  per l’Escola d’Estiu, que enguany, per primera vegada, ha donat servei també a la platja.


L’Escola d’Estiu que es celebra durant el mes de juliol ha comptat amb 162 xiquets de 3 a 12 anys que han participat d’una alternativa lúdica i educativa al temps lliure de l’estiu.

Enguany ha tingut com a novetat el servei a la platja per a totes aquelles famílies que hi viuen en estiu. Però, també s'ha donat este servei al poble, en el Col·legi Alfàndec, que disposava de menjador.

En l’escola, els xiquets han realitzat tallers, jocs i activitats d’aigua. A més, han fet eixides fora del recinte com, per exemple, al Castell de Cullera, han fet ús de la biblioteca i de la piscina, i han realitzat tallers sobre el canvi climàtic.

L’empresa encarregada de l’escola ha sigut el Grupo Tot que ha comptat amb monitors titulats, professors d’educació especial i, com a millora enguany, ha aportat un monitor d’integració social.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha comentat que l’Ajuntament de Tavernes ha pres bona nota de tot el que es pot millorar per a l’any que ve i ja està treballant per poder resoldre les deficiències de l’escola de la platja en els pressupostos de 2017.

No hay comentarios:

Publicar un comentario