viernes, 1 de julio de 2016

GP Ajuntament, FALLERA MAJOR 2017

Carolina Pérez Bosch serà la fallera major de Tavernes de la Valldigna per a l’any 2017

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, en nom de la FdF Junta Local Fallera, ha fet esta nit la tradicional crida a l’afortunada per a comunicar-li que serà l’encarregada d’ocupar este càrrec faller.

La crida telefònica s’ha realitzat esta nit a les 20 hores des del saló de plens de l’Ajuntament, amb la presència dels màxims representants de totes les comissions que volien conèixer el nom de la màxima representant de les falles de Tavernes.
La nova fallera major, Carolina Pérez Bosch, pertany a la comissió de la Falla Cambro, on ha estat fallera major des que va nàixer, en l’any 1984, i destaca per la constant participació en la seua falla, tant ella com tota la seua família, i també a la Junta Local.
L’alcalde, Jordi Juan, i els regidors de la corporació han anat al casal de la falla Cambro per a donar-li l’enhorabona en persona.
Ana Benavent, la fallera major ixent, ha felicitat la que la succeirà en el càrrec, així com també, Salva Talens, que ha estat renovat un any més com a president de la Junta Local Fallera.
Les Falles de Tavernes es reuniran en el Mig Any Faller, que serà el dia 8 d’octubre, quan s’organitza una cercavila i diversos actes.
L’acte ha estat retransmès en directe per la pàgina web de l’Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario