lunes, 25 de julio de 2016

GP Ajuntament, DISPOSITIU ESPECIAL POLICIAL PER L'IBOGA FESTIVAL

La Policia Local té preparat el dispositiu especial per a atendre el festival Iboga

L’operatiu especial s’iniciarà el dimecres dia 27 de juliol i es mantindrà fins a la nit del diumenge 31, que és quan finalitza el festival Iboga.

La Policia Local de Tavernes iniciarà un operatiu especial a partir del dimecres 27 de juliol. Entre tres i sis patrulles per torn de servici vetlaran pel correcte desenvolupament dels actes i la conciliació del dret a descansar i a gaudir, amb total respecte a les propietats privades, mobiliari urbà i normes de convivència.

S’espera que la gent arribe a la platja de Tavernes la vesprada del dimecres 27 i el matí del dijous 28, que és quan s’inicien les actuacions musicals i la plena activitat del festival Iboga.

El dissabte dia 30 de juliol, de vesprada, a més del festival, hi haurà un mercadet i altres actuacions autoritzades, per la qual cosa la Policia Local ha incrementat la presència policial especialment este dia, per a atendre totes les necessitats.

A més, entrarà en vigor la nova senyalització de la zona, especialment en el camí Marenys. Com l’any passat, el tram del camí des del carrer Carcaixent i direcció sud estarà prohibit per a la circulació, excepte als veïns que necessiten accedir als seus terrenys i als vehicles d’emergència.

De la mateixa manera, s’ha prohibit l’estacionament durant este període, des del carrer Carcaixent en direcció nord del camí Marenys, per a evitar embussos, ja que es tracta d’una via d’evacuació prioritària.

Cal advertir als vianants que no hi ha vorera al camí Marenys per estar acotada la zona al festival, per tant, es recomana evitar anar a peu per esta zona i, sobretot, en horari nocturn. La millor opció és anar per dins del nucli urbà de la platja de Tavernes.

La Policia Local recomana atendre a la nova senyalització de la zona per a evitar embussos i actuacions policials innecessàries.
Durant estos dies, la Guàrdia Civil també destinarà operatius de reforç, que inclou unitats especials d’intervenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario