jueves, 7 de julio de 2016

GP Ajuntament, CURSOS ESCOLA ADULTS BOLOMOR

L’Escola d’Adults Bolomor de l’Ajuntament de Tavernes ofereix els nous cursos per al curs 2016-2017

El període de matriculació s’obrirà el dimarts 13 fins al dijous 29 de setembre per a totes les persones empadronades al poble.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de  l’Escola d’Adults Bolomor, ofereix una àmplia oferta educativa per a les persones adultes.

Entre els cursos que s’ofereixen hi ha: el primer cicle d’alfabetització i educació bàsica, la preparació per a la prova lliure del graduat de secundària, la preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, així com per a la prova lliure d’accés al cicle formatiu de grau superior i al graduat de secundària. A més, els cursos de valencià de la Junta Qualificadora i els d’anglés en distints nivells.

A banda dels cursos municipals, hi ha els de l’Associació de l’Escola d’Adults.

Per als alumnes no empadronats a Tavernes s’obrirà la matrícula dels cursos municipals a partir del dijous 15 de setembre, sempre que hi queden places. I es mantindrà oberta per a la resta d’alumnat.

L’horari de matrícula serà de 9:30 a 13:30 hores a la Casa de la Cultura, des del dia 13 fins al 29 de setembre. A partir del 28 de setembre, l’horari de matrícula serà de 18 a 20 hores al col·legi Alfàndec.

L’Ajuntament recorda que el full de matrícula s’ha de lliurar junt a la documentació requerida i el justificant de pagament de la taxa dins del termini de matriculació.

Més informació a partir de setembre en el Departament d’Educació situat en la Casa de la Cultura o en la web de l'Ajuntamenthttp://tavernes.es/serveis/educacio

No hay comentarios:

Publicar un comentario