martes, 5 de julio de 2016

GP Ajuntament, CONCENTRACIÓ PER UNA PLATJA DIGNA A LA GOLETA

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna convoca una concentració per a reivindicar una platja digna a la Goleta


La concentració serà davant la Delegació del Govern, el dia 15 de juliol a les 10 hores, per a demanar solucions per a la platja de la Goleta on es fa impracticable prendre el bany.


L’Ajuntament de Tavernes convoca una concentració per a reivindicar una platja digna a la Goleta davant l’estat actual que fa impossible poder nadar-hi, com a conseqüència d’un graó en l’arena de més de dos metres de fondària.

Per esta raó, i davant la deixadesa de la Direcció General de Costes de l’Estat a adoptar una solució definitiva per a la platja de la Goleta, l’Ajuntament es concentrarà de forma pacífica a les portes de la Delegació del Govern a València.

Cal recordar que és l’Administració de l’Estat qui té la titularitat de les competències, els recursos i els diners per a adoptar les solucions pertinents i, així, deixar de perjudicar els interessos econòmics i turístics de Tavernes.

Com va indicar l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la concentració serà educada i tranqui·la, però contundent i reivindicativa. D’esta manera, des del Consistori s’anima tota la ciutadania de Tavernes, així com els residents que passen l’estiu en la platja a sumar-se a esta concentració, i demostrar la força del poble de Tavernes.

Totes aquelles persones que vulguen anar a la concentració amb autobús hauran de fer la inscripció en la Info Tourist de l’avinguda de la Marina. L’eixida serà a les 9 del matí des del Parc del Nord de la platja de Tavernes. Per a fer la inscripció cal donar les dades personals següents: nom i cognoms, DNI i el telèfon. Es demana serietat per a no reservar més autobusos dels necessaris.

Per a la gent que vulga acudir-hi directament, la concentració serà a les 10 hores en la Delegació de Govern, al carrer de Colón, 60, de València, just enfront d’un conegut centre comercial.

En la foto publicada s'aprecia que l'Ajuntament va actuar fins on la Demarcació de Costes els permet per tal de perfilar el graó. Ara, la situació de la platja és pitjor i l'Ajuntament considera que esta no és la solució adequada al problema.

El Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna convoca a una concentración para reivindicar una playa digna en la Goleta

La concentración será ante la Delegación del Gobierno, el día 15 de julio a las 10 horas, para pedir soluciones para la playa de la Goleta donde se hace impracticable el baño.


El Ayuntamiento de Tavernes convoca a una concentración para reivindicar una playa digna para la Goleta ante su actual estado que hace impracticable el baño, como consecuencia de un escalón en la arena de más de dos metros.

Por esta razón, y ante la dejadez de la Dirección General de Costas del Estado al adoptar una solución definitiva para la playa de la Goleta, el Ayuntamiento se concentrará de forma pacífica a las puertas de la Delegación del Gobierno en Valencia.

Hay que recordar que es la Administración del Estado quien tiene la titularidad de las competencias, los recursos y el dinero para adoptar las soluciones pertinentes y, así, dejar de perjudicar los intereses económicos y turísticos de Tavernes.

Conforme indicó el alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la concentración será educada y tranquila, pero contundente y reivindicativa. De esta manera, desde el Consistorio se anima a toda la ciudadanía de Tavernes, así como a los residentes que pasan el verano en la playa a que se suman a esta concentración, y demostrar la fuerza del pueblo de Tavernes.

Todas aquellas personas que quieran ir a la concentración en autobús tendrán que hacer la inscripción en la Info Tourist de la Avenida de la Marina. La salida será a las 9 de la mañana desde el Parc del Nord de la playa de Tavernes. Para hacer la inscripción se pedirán los datos personales: nombre y apellidos, DNI y el teléfono. Se ruega seriedad para no reservar más autobuses de los necesarios.

La gente que quiera acudir directamente, la concentración será a las 10 horas en la Delegación del Gobierno, en la calle Colon, número 60, en Valencia, justo frente a un conocido centro comercial.

En la foto publicada se aprecia que el Ayuntamiento actuó hasta donde la Demarcación de Costas les permitió para perfilar el escalón. Ahora, la situación de la playa es peor y el Ayuntamiento considera que esta no es la solución adecuada para este problema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario