martes, 5 de julio de 2016

GP Ajuntament, AUTORITZACIÓ CENTRE ADISVA

La Direcció General de Diversitat Funcional concedeix l’autorització de funcionament al Centre Ocupacional per a Persones amb Discapacitat  “La Valldigna”

El Centre Ocupacional per a Persones amb Discapacitat de Tavernes, creat per la Fundació ADISVA, oferirà el servei a 40 persones amb diversitat funcional de La Valldigna.

La Direcció General de Diversitat Funcional de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit l’autorització a la Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Promoció i Integració de Persones Discapacitades de la Valldigna per al funcionament del Centre Ocupacional “La Valldigna”. Este s’ha creat amb l’objectiu d’oferir un servei per a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional.

El Centre Ocupacional és l’alternativa laboral que la Fundació ADISVA, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, la Mancomunitat i empreses i particulars, ofereix a 40 persones de la Valldigna. 

Este projecte facilitarà a estes persones el desenvolupament de les seues habilitats en la mesura que els permeten la integració laboral i social, i també els evitarà desplaçaments fora de la ciutat. El centre està situat en Tavernes, en la prolongació del Passeig de Lepant, en el Polígon Industrial "El Pla".

Així mateix, la Conselleria ha resolt inscriure al Centre Ocupacional per a Persones amb Discapacitat, “La Valldigna” en el Registre dels Titulars d’Activitats d’Acció Social.

Ara sols queda obtindre la subvenció per a manteniment del centre, que ja ha sigut sol•licitada per la Fundació, i, així, poder obrir en l’últim quatrimestre de l’any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario