viernes, 1 de julio de 2016

GP Ajuntament, ATENCIÓ FAMILIA I INFANCIA

L’Ajuntament de Tavernes continua i continuarà prestant el Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i Infància (SEAFI)

Després de la finalització del contracte amb la Fundació Diagrama, el SEAFI l’estan prestant els tècnics especialitzats de l’Ajuntament de Tavernes del departament de Serveis Socials.


L’Ajuntament de Tavernes, que aposta pel Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i Infància (SEAFI), va finalitzar el contracte amb la Fundació Diagrama, que fins ara estava prestant el servei a l’espera de que es traguera de nou este contracte. En tot moment la Fundació Diagrama sabia que el contracte finalitzava el dia 30 de juny, ja que es trobaven en una pròrroga.

Com que s’havia acabat el contracte, l’Ajuntament va preparar uns plecs i una nova adjudicació. En este procés,  s’adverteix que hi ha una errada en la redacció dels plecs. Aleshores, i per seguretat jurídica, l‘Ajuntament decideix suspendre el procediments i, actualment, s’està valorant tornar a traure nous plecs modificats o donar este servei a través de la Mancomunitat de la Safor.

L’Ajuntament de Tavernes manifesta que no va a deixar de donar-se este servei, però s’ha de fer amb les màximes garanties jurídiques.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “este servei d’atenció psicològica i suport a les famílies és molt important i no va deixar-se de donar. De fet, en estos moments s’ha assumit per part de les tècnics especialitzades de Serveis Socials que el realitzaran fins que es regularitze la prestació”.

El SEAFI, especialitzat en oferir atenció psicològica i socioeducativa a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat o conflicte, continuarà donant suport a Tavernes de la Valldigna per resoldre determinades dificultats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario