miércoles, 13 de julio de 2016

GP Ajuntament, ACTUACIONS CAMINS RURALS SELECCIONATS BIENNAL BARCELONA

Les actuacions en els camins rurals de la Valldigna són seleccionades per la 9a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona

El projecte de senyalització de la xarxa de camins es va executar entre el 2014-2015 amb l’objectiu d’impulsar la mobilitat sostenible i saludable en el territori.

Les actuacions en els camins municipals del Pla (Tavernes de la Valldigna), Fontarda (Simat i Benifairó de la Valldigna) i Mig l’Horta (Simat de la Valldigna) han estat seleccionades per a la 9a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, que tindrà lloc a finals de setembre de 2016.

El conjunt d’estes actuacions van estar finançades per les ajudes del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València per a la Mancomunitat de la Valldigna, entre l’any 2014-2015.

Esta primera experiència buscava recolzar la mobilitat sostenible i saludable en el territori, situant diversos elements que facilitaven els desplaçaments a peu, com plantacions adaptades, seients resistents i pintura de senyalització orientativa i d’informació, així com també elements gràfics per a significar els llocs d’estància relacionats amb la història, la cultura i el medi natural.

El projecte, redactat i dirigit per l’empresa “Siete arquitectura más ingeniería SL”, amb seu a València, ha estat seleccionat pel jurat internacional i serà publicat en el catàleg de la 9a Biennal. A més, es mostrarà en l’exposició del Premi Rosa Barba.

No hay comentarios:

Publicar un comentario