miércoles, 20 de julio de 2016

GP Ajuntament, ACORD AMB IBERDROLA


L’Ajuntament de Tavernes i Iberdrola signen el conveni compensatori en substitució de la construcció d'una nau en la localitat

L'alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, i el cap de zona d'Iberdrola en la província de València, Ramón Theureau, han signat el conveni pel qual la companyia elèctrica compensa econòmicament (490.000 euros) al municipi en substitució de l'obligació de la construcció de la nau prevista en l'acord subscrit al desembre de 2003.


L’Ajuntament de Tavernes i Iberdrola han signat el conveni compensatori en substitució de la construcció d'una nau de 700 metres quadrats en Tavernes, que estava prevista en l'acord subscrit al desembre de 2003.

Este compromís incloïa que, quan entrara en funcionament la nova subestació, l'actual situada en el casc urbà de la localitat, es desmantellaria i Iberdrola construiria i cediria una nau a l'Ajuntament de Tavernes.

L’anterior conveni també recollia el compromís de l’elèctrica de pintar d’un color mate els pals de suport de les torres.

Donat que tot això no es va produir, l’Ajuntament va encetar negociacions per reclamar el compliment del conveni ja en l’any 2013. Des d’aleshores, han hagut llargues negociacions amb Iberdrola per demanar una compensació econòmica.

A més d’esta compensació de 490.000 euros, l’empresa va a realitzar diferents actuacions en les instal·lacions elèctriques de la ciutat que van a permetre una millora de la qualitat del servei i atendre noves peticions de demandes d'energia. El consistori i la companyia han acordat instal·lar un nou centre de transformació en la confluència dels carrers Verge del Desemparats i Sant Antoni, la qual cosa va a permetre reforçar el subministrament als voltants.

També facilitaran l’electrificació de la nova estació de la depuradora així com la del sector 6 de la platja que es troba en fase d’urbanització.

No hay comentarios:

Publicar un comentario