jueves, 9 de junio de 2016

GP Ajuntament, XVII FESTA DE L'ESPORT

Tavernes celebra la XVII edició de la Festa de l’Esport

Un  total de 102 esportistes nominats pels clubs seran premiats pels resultats d’esta temporada.

La XVII  edició de la Festa de l’Esport tanca la temporada 2015-16  i serveix de reconeixement de la constància, esforç i treball tant dels esportistes com dels entrenadors i directius dels clubs de Tavernes.

Enguany, un total de 102 esportistes nominats pels clubs seran premiats pels resultats obtinguts durant la temporada. A més, la Regidoria d’Esports entregarà 8 nominacions honorífiques  que corresponen a equips i esportistes que individualment han aconseguit ser campions en les categories respectives.

Entre els nominats hi ha el primer equip, el juvenil i els veterans de la UE Tavernes per haver sigut campions de les lligues respectives; l’equip sènior A i el sènior B del Club Bàsquet Tavernes, i l’equip femení del club Atlètic la Vall, per haver aconseguit pujar de categoria.

L’atleta Ivan Duarte Ortiz, campió autonòmic i 5è d’Espanya en categoria Juvenil, i Bernardo Jareño Manclús,  campió autonòmic  d’aquatló  i subcampió d’Espanya  en la mateixa modalitat, també es troben entre els nominats.

A més, hi haurà 4 mencions especials per a Josep Juan Escrihuela i Juan Bautista Palomares Alberola per la seua trajectòria esportiva i col·laboració en les activitats extraescolars des de la seua fundació, a la UE Tavernes en el 75é aniversari i a la Cafeteria Murciano, empresa que col·laboradora en diversos actes i activitats organitzades per la Regidoria d’Esports.

L’acte serà demà divendres a partir de les 19:30 hores en la Casa de la Cultura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario