jueves, 23 de junio de 2016

GP Ajuntament, VISITA DIRECTOR SEGURETAT I EMERGÈNCIES

La Policia Local de Tavernes ha rebut la visita del director de l’Agència de Seguretat i Emergències

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el director de l’Agència, José María Ángel Batalla, han mantingut una reunió de treball on s’ha tractat la formació de la Policia Local a l’Ivaspe, i la possibilitat de que Tavernes aculla un simpòsium sobre la coordinació en emergències.


L’Ajuntament de Tavernes ha tingut este matí la visita del director de l’Agència de Seguretat i Respostes a les Emergències de la Comunitat Valenciana, José María Ángel Batalla, que ha sigut rebut per l’alcalde, Jordi Juan, el cap de la Policia Local, Miguel Chofre, i diversos regidors.

Després de la recepció a l’Ajuntament, on el director, Ángel Batalla, ha firmat en el Llibre d’Or del Consistori, han visitat la Central de la Policia Local de Tavernes.

En la visita han pogut veure totes les instal·lacions de què disposa la central  i han reflexionat sobre la situació de Tavernes, com a un municipi que reuneix unes determinades condicions, i uns punts crítics, com la vinculació al medi ambient, per tal d’aconseguir fer un pla de seguretat i emergència.

José María Ángel ha mostrat la disposició a col·laborar amb el municipi de Tavernes i ha manifestat que “volem fer uns cursos de formació en l’IVASPE, per millorar l’acció del voluntariat al voltant de protecció civil i la unió que ha d’haver entre Protecció Civil i la Policia Local”.

A més, ha afegit que “les instal·lacions que té la Policia Local de Tavernes són del segle XXI. Ja ens agradaria q tota la xarxa de centrals de Policia Local tingueren estes instal·lacions, que tenen la funció de donar resposta per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”.

L’alcalde, Jordi Juan, ha agraït la implicació de l’Agència de Seguretat “amb qui volem tindre un contacte directe per millorar el servei al ciutadà. Estem en la línia que ha comentat el director, d’una policia de proximitat que done resposta a les necessitats més bàsiques de la població, i en eixe sentit créiem convenient que el director coneixera a in situ les nostres instal·lacions”.

La reunió de treball ha donat a conèixer la possibilitat de que Tavernes siga la seu d’un simpòsium per millorar la coordinació en emergències entre Protecció Civil i Policia Local, tant de Tavernes com dels pobles veïns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario