miércoles, 29 de junio de 2016

GP Ajuntament, VI TROBADA BANDES INFANTILS

La VI Trobada de Bandes Infantils 2016 tindrà lloc el 2 de juliol

En la Placa de les Palmerets, junt al llac de La Goleta

Una trobada d’una jornada de duració en què participaran dos bandes infantils d’altres pobles, juntament amb la banda infantil de l’Escola de Música de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna.

 La Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes (SIUM), amb la col·laboració de l’Escola de Música i l’Ajuntament de Tavernes, promouen la sisena trobada entre bandes infantils de la Comunitat Valenciana, nacionals i internacionals.

A més de la banda infantil de Tavernes hi participaran la banda infantil de la Unión Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo i la SM Lira i Casino Carcaixentí, amb la col·laboració de la minibanda de la SM de la Barraca d’Aigües Vives.

Es faran diverses activitats lúdiques, culturals, com una visita guiada al monestir de Santa Maria de la Valldigna, un dinar de germanor, una cercavila per la platja i, com a cloenda, un concert de totes les bandes en el Cine Olimpo. L’objectiu és consolidar esta trobada com un acte de referència a Tavernes i a la Comunitat Valenciana, que permeta establir llaços amb altres pobles, ja siguen d'ací o de l’estranger. A més, es dedicarà una jornada estiuenca a gaudir dels monuments, les platges i la música.

Estos intercanvis seran de profit per als futurs músics i els permetrà desenvolupar tots els aspectes musicals que es puguen fer, a banda de fomentar l’aprenentatge de la música.

El lloc per a la trobada és el Cine Olimpo de la platja de Tavernes de la Valldigna i el pavelló multiusos situat en la zona del Vergeret de Tavernes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario