lunes, 27 de junio de 2016

GP Ajuntament, TROBADA ENTRE COMARQUES

Tavernes acull este dissabte la Primera Trobada Entre Comarques


Reunirà tots els turistes i participants de les Rutes Turístiques Entre Comarques que visitaran la cova del Bolomor i realitzaran els tallers didàctics de foc i talla lítica amb sílex.


Les Rutes Turístiques Entre Comarques és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Safor, la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i la Ribera Baixa, amb les quals s’ha donat a conèixer la cultura, la història, la gastronomia i les tradicions de cada municipi, tant de l’interior com de la costa. El programa de visites, que disposa de 33 rutes, va començar el dia 20 de febrer i va acabar el 26 de juny.

Este dissabte, dia 2 de juliol, Tavernes serà el centre de la Primera Trobada Entre Comarques (TEC) que reunirà tots els turistes i participants de les rutes.

Els visitants es concentraran en l’ajuntament a les 10 del matí i començaran un itinerari cap a la cova de Bolomor, on també gaudiran d’una visita guiada al jaciment prehistòric i dels tallers didàctics que s’hi duen a terme. A més, tindrà lloc un dinar de germanor en la platja de Tavernes. Tot al preu de 13 euros per persona, que inclou també un detall de benvinguda.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha assenyalat que “és important que les diverses comarques treballen conjuntament per tal que es puguen organitzar este tipus d’iniciatives. D’esta manera, ajudarem a donar a conèixer els productes turístics de cada zona i a  promoure un turisme de qualitat”.                                                                                                                                  

La Mancomunitat de Municipis de la Safor, la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Mancomunitat de la Ribera Baixa, la Mancomunitat de Municipi de la Vall d’Albaida, Ribera Turisme i la Vall d’Albaida organitzen esta trobada. El programa està patrocinat per la Diputació de València i compta amb la col·laboració dels distints ajuntaments de les comarques que formen part de les rutes.

En els punts d’informació turística de les mancomunitats participants i en les seues pàgines web es pot trobar més informació.  http://www.mancomunitat-safor.es/ca/event-report/trobada-entre-comarques-2016

No hay comentarios:

Publicar un comentario