martes, 21 de junio de 2016

GP Ajuntament, TALLERS GRATUÏTS ANGLÉS

L’Ajuntament de Tavernes organitza tallers gratuïts de conversa en anglés

La inscripció dels cursos per als mesos de juliol i agost s’obri el dia 28 de juny i està dirigit a majors de 16 anys.


La Regidoria de Foment Local organitza tallers gratuïts de conversa en anglés que ajudaran els participants a conèixer i utilitzar l’anglés en diferents situacions quotidianes, de treball o altres circumstàncies que els poden sorgir en este idioma.

El curs és totalment pràctic, de manera que cada dia s’exposarà el vocabulari específic del tema en concret i posteriorment s’aplicarà recreant una situació que pot ser real en un futur.

Els interessats podran fer la inscripció els dies 28, 29 i 30 de juny, en horari de 10 a 13 hores en l’Agència de Desenvolupament Local de l’Edifici Braç Treballador, carrer Calvari 87. En eixe moment hauran de triar un grup segons la preferència horària i el nivell propi d’anglés, que va des d’iniciació A0 fins a avançat B2. Cal tindre en compte que les places són limitades.

Tots els grups impartiran les classes en l’antiga escola Víctor Calatayud, en el carrer Sant Antoni, 133.

En la web de l’Ajuntament de Tavernes es poden consultar els horaris i descarregar la fitxa d’inscripció. L’enllaç és http://tavernes.es/serveis/foment-local/informacio-foment-local/grups-de-conversa-d-angles

No hay comentarios:

Publicar un comentario