miércoles, 15 de junio de 2016

GP Ajuntament, PROGRAMACIÓ ESPORTIVA ESTE ESTIU

L’Ajuntament de Tavernes ofereix una àmplia programació esportiva per a este estiu

Enguany, la gimnàstica de manteniment i l’aeròbic que es feia cada estiu en el cine es traslladaran a l’entorn de la torre de guaita.


La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat activitats esportives dirigides a totes les franges d'edat per als mesos de juliol i agost, que es duran a terme principalment en la platja.

A partir de l’1 de juliol començarà la gimnàstica de manteniment i l’aeròbic de platja que enguany, com a novetat, es farà en la zona de la torre de guaita.

La segona travessia nadant està prevista per al dissabte dia 9 de juliol. La XVI edició de Seven Rubgi serà el dissabte 23 de juliol, i les 12 hores de futbet, infantil, aleví i benjamí tindran lloc el dijous 28.

En agost, a més, hi haurà la XXVI Cursa a la platja el divendres dia 5. També, campionat de vòlei, de futbol i de futbet. Per als menuts, a més, s’ha organitzat tennis de platja, entre moltes altres activitats.

L’Ajuntament ha posat ja a punt les instal·lacions esportives de la platja perquè qualsevol persona puga utilitzar-les pel seu compte durant el mes de juny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario