martes, 21 de junio de 2016

GP Ajuntament, OPERATIU ESPECIAL NIT SANT JOAN


L'Ajuntament de Tavernes estableix un operatiu especial per a la nit de Sant Joan


La circulació en l'avinguda de la Goleta quedarà restringida pel correfoc, que començarà a les 23 hores des del Parc del Llac i acabarà en el carrer del Canal.


La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes ha establert un operatiu especial per a la vesprada i la nit del dijous 23 de juny, amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan.

La Policia Local establirà punts de regulació del trànsit per a facilitar la circulació rodada, ja que entre les 23:30 i les 00:30 hores es preveu trànsit intens, especialment en l’entrada i l’eixida principal de la platja, per l’avinguda de la Marina. A més, s’encarregarà de controlar la zona de l’arena, on hi haurà les fogueres, perquè la festa transcórrega amb normalitat.

La circulació de vehicles estarà restringida en l'avinguda de la Goleta en el moment del correfoc, que començarà a les 23 hores. Hi haurà una via alternativa pel camí dels Marenys, que facilitarà l’entrada i eixida a la zona nord de la platja.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana recorda que no es poden entrar a l’arena, per a fer fogueres, materials o elements que deixen claus o altres objectes que puguen tallar o clavar-se els usuaris de la platja l’endemà. Es recomana no accedir a l’arena amb botelles de vidre per a evitar que es trenquen i puguen tallar-se altres usuaris.

L'agrupació local de Protecció Civil també hi estarà present per a ajudar els assistents i evitar problemes en les fogueres. A primera hora de la matinada es realitzaran les tasques de neteja i recuperació de la zona; per tant, l’arena ha d’estar lliure d’usuaris.

A més del correfoc, l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat animació al carrer per als xiquets en l’avinguda de la Marina, davant la Tourist Info, a les 20 hores. Percujocs és un espectacle que combina teatre i circ amb jocs participatius a ritme de percussió en directe. Malabaristes, pallassos i equilibristes interactuaran amb el públic de totes les edats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario