miércoles, 1 de junio de 2016

GP Ajuntament, OBERT PERÍODE MATRÍCULA ESCOLA ESTIU


S’obri el període de matrícula per a l’Escola d’Estiu 2016

Les persones interessades a matricular-hi els fills ho hauran de fer del 6 al 10 juny, de 10 a 14 hores, en el Centre Social del Braç Treballador o descarregant-se la fitxa d'inscripció a través de la web de l’Ajuntament, en l’apartat de Serveis Socials.
  
L’Ajuntament de Tavernes enceta la XX edició de l’Escola d’Estiu per als xiquets de 3 a 12 anys que vullguen disposar d’una alternativa lúdica i educativa al temps lliure de l’estiu.

Enguany, com a novetat, hi haurà servei d’escola d’estiu també en la platja, sempre que hi haja un nombre mínim de xiquets matriculats, i es farà en l’escola infantil del carrer d’Alberic.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que, “coneguda la demanda de la ciutadania, hem volgut donar la possibilitat a les famílies que viuen en estiu en la platja de tindre este servei per als seus fills sense haver de desplaçar-se al poble”.

Els xiquets que estiguen en el poble aniran al col·legi Alfàndec i tindran la possibilitat de servei de menjador, de 13 a 14:30 hores, si hi ha un grup mínim.

En l’escola, els xiquets podran participar en tallers de creativitat i manualitats, així com d’activitats dinàmiques adaptades al procés evolutiu dels xiquets per a potenciar la cooperació i solidaritat a través de jocs tradicionals, esportius, d’educació viària, gimcanes i jocs d’aigua en piscines unflables etc.

També hi haurà activitats obertes com excursions a diferents espais municipals per a conèixer l’entorn més pròxim, que formen el nostre patrimoni històric i cultural, i sortides a la piscina municipal per a refrescar-se i passar-s’ho bé.

El servei d’escola d’estiu s’ofereix durant tot el mes de juliol, en horari de 9 a 13. El preu és de 100 euros per xiquet, i 90 si va un grup de germans. Les places són limitades. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario