martes, 7 de junio de 2016

GP Ajuntament, LUDOTECA MUNICIPAL

La ludoteca municipal per a xiquets amb necessitats educatives especials obrirà al juliol
  
Està dirigida a xiquets amb necessitats especials, ja siguen físiques o psíquiques, perquè disposen d’un espai on desenvolupar la creativitat en el temps d’oci.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha posat en marxa la ludoteca municipal per a xiquets amb necessitats educatives especials. El municipi, fins ara, no tenia un espai així, que vol ser un espai de trobada, recreatiu i educatiu on els usuaris podran gaudir de l’oci i del temps lliure mitjançant activitats i jocs.

L’objectiu d’este projecte és impulsar el desenvolupament físic, psíquic i social, promoure el treball conjunt amb les famílies i que els xiquets milloren la seua integració social. Duran a terme activitats sensoriomotrius com la musicoteràpia, també lúdiques com ara jocs, puzles, així com activitats de manteniment, massatges, estiraments, etc.

El nombre màxim de persones serà de 10 i estaran dividides per interessos comuns i necessitats.

La ludoteca es situarà en l’aula que s’ha habilitat per a esta iniciativa en el Braç Treballador, en el carrer del Calvari, 87. Estarà finançada amb recursos propis de l’Ajuntament, a través del programa d’Igualtat del Departament de Serveis Socials, i amb la subvenció de l’Obra Social La Caixa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario