miércoles, 22 de junio de 2016

GP Ajuntament, INFORMACIÓ ESCOLA D'ESTIU


L’Ajuntament de Tavernes informarà del funcionament de l’Escola d’Estiu el dia 28 de juny
  
Els pares i mares dels xiquets matriculats coneixeran els objectius, el calendari d’activitats, les eixides fora de l’escola, etc., a càrrec dels monitors titulats que estaran amb els menuts.


L’Ajuntament de Tavernes convoca els pares que han matriculat els fills en l’Escola d’Estiu, tant del poble com de la platja, a una reunió el dia 28 de juny per a informar-los del funcionament.

Coneixeran l’empresa, Grupo Tot, que és l’encarregada de donar este servei per a xiquets de 3 a 12 anys que volen disposar d’una alternativa lúdica i educativa al temps lliure de l’estiu.

A més, explicaran els objectius, el calendari d’activitats, les excursions i les eixides a la mar o la piscina, així com el servei de menjador. Tot a càrrec de monitors titulats. La reunió serà a les 20 hores en el saló d’actes de la Casa de la Cultura.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que “enguany s’ha fet l’esforç d’ampliar el nombre de places i atendre tots els xiquets que estaven en llista d’espera, a més de donar cobertura a la demanda de la platja per als xiquets que hi viuen en estiu”.

Al voltant de 160 xiquets gaudiran de les activitats lúdiques i educatives que s’han preparat el mes de juliol. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario