miércoles, 22 de junio de 2016

GP Ajuntament, IBOGA SUMMER FESTIVAL


L’Iboga Summer Festival es celebrarà del 28 al 30 de juliol en la platja de Tavernes


El reggae africà d’Alpha Blondy, el ska novaiorquès de The Slackers i el beatbox de Dub FX obriran la quarta edició de l’Iboga a Tavernes.

L’única cita estival a Espanya especialitzada en música balkan, gipsy, ska, swing i mestissatge celebrarà la quarta edició del 28 al 30 de juliol en la platja de Tavernes de la Valldigna, després d’haver reunit 22.000 persones l’estiu passat.

El cartell del festival reserva per a la primera jornada l’actuació d’Alpha Blondy, el ska novaiorquès de The Slackers i el beatbox de Dub FX. El balkan de Goran Bregovic & The Wedding and Funeral Orchestra encapçalarà la segona jornada del festival, junt amb el swing de Tape Five i Tia Brazda, per primera vegada a Espanya.

La mítica banda de ska clàssic Bad Manners, que celebra el seu 40é aniversari, presidirà la jornada de tancament del festival. L’inici dels concerts de dissabte estarà reservat als guanyadors del concurs de bandes, que tindran la final en la carpa de circ. Este dia l’Iboga aposta per la diversitat de gèneres amb Chico Trujillo. A ells s’uniran Koza Mostra i el punk rock de Kultur Shock.

A més, com a novetat d’enguany, 10 batucades de diversos llocs d’Espanya animaran l’espera entre concerts. El festival congregarà de dijous a dissabte 24 artistes i bandes procedents de 15 països, que formen una programació al 80 per cent internacional.

L’organització va posar a la venda els abonaments diaris per a oferir altres opcions al públic, que seran de 19 euros sols fins hui. En la web del Festival es pot consultar tota la programació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario