viernes, 24 de junio de 2016

GP Ajuntament, ESTUDI GEOLÒGIC CAMINS RURALS

L’Ajuntament de Tavernes realitza un estudi geològic dels camins rurals fets malbé


L’estudi determinarà com està el fons del terreny dels camins del Tancat i Séquia de la Bova, i suposarà conèixer a qui correspon reparar els clavills i les solsides.


La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València col·laboren per a resoldre els problemes del camí del Tancat i Séquia de la Bova que comporten un risc per a la seguretat viària.

Al novembre de l’any passat ja es van reunir el regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, i la regidora d’Obres Públiques, Llum Sansaloni, amb el diputat de Medi Ambient, Josep Vicent Bort, per a tractar temes que afecten alguns camins rurals del terme de Tavernes que estan malmesos greument.

En la reunió es va acordar fer un estudi geològic per a poder saber com està el fons del terreny i poder exigir la reparació a qui corresponga. I, si cal, portar al Ministeri la urgència de la situació davant el risc que representa per a la seguretat viària.

L’Ajuntament ja s’ha adreçat diverses vegades a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i a la Conselleria d’Agricultura. Ara, la Diputació s’ha implicat per a resoldre el problema entre les diverses administracions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario