martes, 7 de junio de 2016

GP Ajuntament, CONCURS EMBLEMA CENTENARI CIUTAT

Un concurs triarà l'emblema del centenari de Tavernes com a ciutat

L’assumpte de les obres versarà sobre la commemoració del primer centenari de l’atorgament del títol de ciutat a Tavernes de la Valldigna, concedit pel rei Alfons XIII el 25 de desembre de 1916.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Cultura i Festes, ha convocat un concurs públic a fi d’elegir l’emblema de la commemoració del centenari del nomenament de Tavernes com a ciutat. D’esta manera, el logotip escollit servirà per a anunciar i promoure el centenari.

Els interessats a presentar els treballs ho podran fer fins al 15 de juliol en el Registre General de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, en horari d’atenció al públic (de 10:00h a 14:00h).

Un jurat qualificador emetrà una primera decisió en què dictaminarà sobre el nombre de treballs que passaran a la segona fase.

Els treballs de la segona fase estaran exposats en la Casa de la Cultura del 20 al 22 de juliol perquè qualsevol ciutadà de Tavernes vote el disseny que més li agrade. El jurat popular emetrà una segona decisió sobre els treballs resultants i els treballs més votats passaran a la fase tercera, que serà la definitiva.

Dels treballs resultants, el jurat qualificador triarà el treball guanyador del concurs. Una vegada escollida l’obra guanyadora s’obrirà el sobre identificatiu de l’autor del disseny i es farà públic.


El premi per al guanyador del concurs serà de 300 euros i, a més, tindrà l’oportunitat d’exposar en la Casa de la Cultura un treball sobre tot el procés del disseny del logotip commemoratiu de la ciutat. L’Ajuntament de Tavernes publicarà un catàleg de l’exposició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario