viernes, 3 de junio de 2016

GP Ajuntament, CLOENDA CICLE ECONOMIA I TERRITORI

Cloenda del Cicle d’Economia i Territori amb la Marina Reial de València

La Regidoria de Foment Local organitza per al pròxim dijous, dia 9 de juny, una xarrada sobre la Marina Reial de València a càrrec de Vicent Llorens Martí, director general del Consorci València 2007.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Foment Local, du a terme el III Cicle d’Economia i Territori, que conclou el dia 9 de juny amb “La Marina de València. Un espai urbà des de l’economia i la societat”.

La xarrada serà a càrrec de Vicent Llorens Martí, nomenat director general del Consorci València 2007, qui exposarà les seues propostes per a la gestió de la Marina. A més, abordarà les implicacions que té este espai en la societat valenciana i com pot repercutir en la Valldigna.

Llorens Martí, veí de la Safor, és un expert en Territori i Turisme. Durant més d’una dècada ha estat vinculat professionalment a l’Ajuntament de Gandia on ha desenvolupat responsabilitats en l’àrea del desenvolupament econòmic i social, així com altres relacionades amb el comerç i el turisme.

L’acte serà en el saló de plens de l’Ajuntament a les 20 hores i, per a tots aquells que no puguen assistir, es podrà veure en streaming per la web de l’Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario