lunes, 27 de junio de 2016

GP Ajuntament, BENVINGUDA BECARIS

L'Ajuntament dóna la benvinguda als becaris de pràctiques formatives

El programa La Dipu et beca i l’ADEIT acostaran a jóvens de Tavernes al món laboral en el seu municipi a partir del pròxim 1 de juliol.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el regidor de Turisme, Josep Llàcer, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, s’han reunit amb els tutors i els estudiants que iniciaran pràctiques formatives a partir del pròxim dia 1 de juliol a l’Ajuntament de Tavernes.

La reunió ha servit per explicar el funcionament i les tasques a efectuar els mesos de juliol i agost dins de les pràctiques retribuïdes contemplades al programa “La Dipu et beca”, on participa l’Ajuntament.

Per a esta iniciativa, l'Ajuntament i la Diputació han destinat els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques, que seran un total de 1.000 €.

A més, altres jóvens del municipi viuran l'experiència d'acostar-se al món laboral prop de casa, a través de l’ADEIT, la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. Tot amb l’objectiu que els estudiants apliquen i complementen els coneixements adquirits en la seua formació acadèm

No hay comentarios:

Publicar un comentario