miércoles, 15 de junio de 2016

GP Ajuntament, BANDERES BLAVES I SENDER BLAU

Tavernes rep dos banderes blaves i la distinció de Sender Blau


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor de Turisme i Medi Ambient, Josep Llàcer, van recollir ahir els distintius en un acte en el passeig de Neptú de València.


L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha concedit la Bandera Blava a la platja de Tavernes i a la platja de la Goleta, que han rebut, un any més, el reconeixement a la qualitat i els serveis que presten als usuaris.

Ahir, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va recollir de la consellera d’Agricultura i Medi Ambient, Elena Cebrián, les dues distincions, així com també el guardó de Sender Blau a la Ruta dels Sentits de Tavernes de la Valldigna, un itinerari paisatgístic que contribueix a l’ús sostenible del nostre litoral.

L’alcalde, Jordi Juan, va reconèixer la seua satisfacció per rebre els distintius que acrediten la qualitat de les platges de Tavernes, que compleixen les directrius de l’ADEAC, i el treball de l’Ajuntament per a millorar i restaurar el patrimoni natural a través de la Ruta dels Sentits.

L’acte de lliurament va comptar també amb la presència del secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, l’alcalde de València, Joan Ribó, i el president de l’ADEAC, José Ramón Sánchez, que van repartir els guardons als municipis premiats de la Comunitat Valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario