jueves, 16 de junio de 2016

GP Ajuntament, ACTUACIONS FESTES LOCALS

BONI, DEF CON DOS, O’FUNKILLO I LA FUGA SERAN EL PLAT FORT DE LES FESTES DE TAVERNES

Les orquestres Límite i Pato Daniels actuaran la nit de les paelles, el divendres dia 9 de setembre, i la nit de les disfresses, el dia 10, respectivament.

L’Ajuntament de Tavernes ha preparat per al primer dia de festes majors, el 8 de setembre, un macroconcert on actuaran Boni (excantant de Barricada), O’Funkillo, Def con dos i La Fuga.
La Regidoria de Festes ha apostat per un esdeveniment amb formacions de renom, que tenen un gran nombre de seguidors i que mesclen estils que van del rock al funk i al rap.
La regidora de Festes, Encar Mifsud, ha explicat que s’han valorat diferents propostes d’actuacions musicals, sempre tenint en compte la disponibilitat dels artistes i les ofertes econòmiques. I, a la fi, “des de l’Ajuntament hem apostat per un concert en què actuen diversos grups i dóna també participació a dos conjunts locals com a teloners”.
Per a la producció d’estos concerts la Regidoria de Festes ha confiat en La Factoria del Show, empresa local experta en l’organització d’espectacles.
El preu de les entrades serà de 13 euros si es compra de forma anticipada i de 18 euros si s’adquireixen en taquilla. Pròximament s’informarà dels punts de venda.
La nit de les paelles i la nit de les disfresses seran amenitzades per les orquestres Límite i Pato Daniels, respectivament.
A més, l’Ajuntament té preparada una programació completa amb activitats per a totes les edats, per tal que des dels més majors fins als xiquets gaudisquen de quatre dies intensos de festa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario