viernes, 17 de junio de 2016

GP Ajuntament, ACTIVITATS ESTIU PER A GENT GRAN

L’Ajuntament de Tavernes organitza activitats d'estiu per a la gent gran
  
Tallers lúdics, de memòria i de risoteràpia, així com activitat esportiva a través del ball cubbà estaran adreçats a la gent gran de Tavernes durant els mesos de juliol i agost.
  
La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat noves activitats gratuïtes per a la gent gran de Tavernes perquè gaudisquen d’un envelliment actiu i saludable durant l’estiu.

Els tallers que s’han preparat són el de memòria, que ha tingut una gran demanda este hivern, el de risoteràpia i el lúdic, amb què aconseguiran una estimulació cognitiva. Estos cursos van dirigits a majors de 70 anys, i es realitzaran durant el mes de juliol. Dilluns i dijous es farà el taller lúdic, de 19 a 20:30 hores, els dimarts tindrà lloc el de memòria, de 19 a 20 hores, i els dimecres serà el de risoteràpia, de 19 a 20 hores.

Totes estes activitats tindran lloc en l’escoleta de la platja de Tavernes de la Valldigna (C/Alberic,10).

L'activitat física també tindrà cabuda ja que ajudarà la gent gran a mantenir i restablir, en part, la força, l'equilibri i la flexibilitat. Per això, s’ha preparat un curs de ball cubbà, adaptat als majors de 60 anys, on podran activar el seu cos. Es realitzarà els mesos de juliol i agost els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 10 hores en la Placeta de Santa Maria de la Valldigna, davant de l’església de la platja.

D’esta manera, des de l’Ajuntament s’aposta per millorar la qualitat de vida dels veïns de Tavernes.

Les inscripcions per als cursos es poden fer a partir del dia 20 al 24 de juny  de 10 a 14 hores en l’Edifici Braç Treballador o també telefonant al 962821142. Les places són limitades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario