miércoles, 18 de mayo de 2016

GP Ajuntament, TALLER INFORMÀTICA COL.LECTIUS RISC EXCLUSIÓ

L’Ajuntament ha iniciat un taller d’informàtica per a col·lectius amb risc d’exclusió

El curs està dirigit als adolescents amb un marcat índex d'absentisme escolar, al col·lectiu de dones amb risc d’exclusió social i a la gent gran.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Benestar Social, haprogramat un curs d’informàtica en una aula ja habilitada en l’antiga Escola Infantil Víctor Calatayud.

Es tracta d’un projecte destinat a la integració de col·lectius amb risc d’exclusió social. D’esta manera, l’Ajuntament pretén dotar de ferramentes els adolescents de Tavernes amb un marcat índex d’absentisme per tal que siguen capaços de crear-se un currículum i millorar les seues capacitats reals de trobar una feina.

A més, el curs ajudarà el col·lectiu de dones a realitzar una tasca de manera més eficaç i òptima en la recerca de treball, així com a les persones grans a iniciar-se en l’alfabetització digital i les xarxes socials.

La regidora de Benestar Social, Noèlia Alberola, ha manifestat que “dóna les gràcies a l’Obra Social La Caixa per l’aportació que fa en este i altres projectes, i valora molt positivament l’acceptació que té este curs en els seus usuaris”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario