lunes, 9 de mayo de 2016

GP Ajuntament, SIMPÒSIUM "DIÀLEG PER SOCIETAT"

Primer simpòsium “Diàleg per societat” a Tavernes

L’acte, dirigit a les comarques de la Valldigna-Safor, tindrà lloc el dia 19 de maig, a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, a partir de les 19 hores. Es faran quatre xarrades i, finalment, un debat.

La ONG Solidaritat amb el Tercer Món Tavernes i l’Associació Moviment per una Humanitat Nova han organitzat el I Simpòsium sota el títol “Diàleg per societat”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, Moviment Polític per la Unitat i Economia del Bé Comú.

L’acte es celebrarà el dijous 19 de maig en la Casa de la Cultura de Tavernes. A les 19 hores es donarà pas a la benvinguda i l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, farà la presentació del simpòsium. A les 19:15 hores començaran les ponències i, més tard, un col·loqui debat.

La primera xarrada, titulada El moviment polític per la unitat, serà a càrrec de Nieves Cruz Barrientos, encarregada de l’àrea de gestió econòmica de la Conselleria d’Educació i Ocupació de la Junta d’Extremadura. A continuació tindrà lloc Un lideratge per al diàleg, amb Francesc Brunés Mafà, professor d’Economia, Administració i Finances. La tercera ponència serà El polític de la fraternitat, amb Pilar Ferrero Fresno, regidora de l’Àrea de Benestar Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (Girona). La quarta xarrada serà sobre Economia pel ben comú. Una resposta social humana i sostenible en l’empresa, a càrrec d’Asunción Esteso Blasco, docent de cicles formatius Activitat Empresarial. Finalment es produirà un diàleg i un debat per a extraure conclusions.


Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreçasolidaridadtavernes@gmail.com, o el mateix dia del simpòsium. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario