viernes, 6 de mayo de 2016

GP Ajuntament, SETMANA CIUTADANA

Tavernes acull la Setmana Ciutadana

El dilluns 9 de maig tindrà lloc la inauguració de la Setmana Ciutadana a Tavernes, organitzada per l’Associació de Veïns La Valldigna, i divendres serà la cloenda.

L’Associació de Veïns La Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i la Confederació d’Associacions de Veïns de la Comunitat Valenciana, ha organitzat la XIX edició de la Setmana Ciutadana, que tindrà lloc des del dia 9 fins al 13 de maig.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, serà l’encarregat d’inaugurar la Setmana Ciutadana el dilluns 9 de maig, a les 18.30 hores, a la Casa de la Cultura. Jordi Juan parlarà sobre l’evolució dels valors cadastrals a Tavernes i les seues conseqüències en els ingressos municipals.

Dimarts serà el torn de Juan Tormo, arquitecte municipal de Tavernes, amb una xarrada sobre el traçat de la CV-50 en la nostra localitat. El dimecres 11 de maig, Iolanda Sánchez, coordinadora de CAVECOVA, oferirà una conferència amb el títol La mediació. Solució al conflicteDijous tindrà lloc la xarrada de Tavernes en el record, amb Ximo Mifsud del Grup Escolta Valldigna i Maria Luisa Grau de l’Associació de Veïns.

Finalment, el divendres 13 de maig tindrà lloc la presentació del llibre L’Escola Unitària Mixta Borderia, per Maria Jesús Llinares i Ester Gascón, i l’exposició La microescola Borderia (1961-1971). I més tard serà la cloenda amb el vicepresident de CAVECOVA, Manuel Lubary.

Els actes es celebraran en la Casa de la Cultura, i les xarrades de dimarts a divendres seran a les 19 hores. L’entrada és lliure. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario