jueves, 5 de mayo de 2016

GP Ajuntament, SEGONA SESSIÓ REUNIONS BARRI

Segona sessió de les reunions de barri

El govern municipal de Tavernes de la Valldigna ha organitzat la segona sessió de les reunions de barri, que tindran lloc des del dia 9 de maig fins al 18 de maig.

El mes d’abril passat van tindre lloc les primeres reunions de barri a Tavernes de la Valldigna, en què els corresponents regidors de cada zona explicaren als veïns el projecte dels regidors de barri.

Estes primeres sessions van servir perquè els regidors recolliren les opinions i les propostes dels ciutadans de Tavernes per a dur a terme inversions en la via pública. En les reunions es va explicar que per cada zona eixiran dos inversions que aniran fent-se d’acord amb les subvencions que apleguen a l’ajuntament i/o a la disponibilitat de liquiditat.

La setmana que ve començaran les segones sessions de les reunions de barri. Durant estes reunions es posaran en comú i s’analitzaran les inversions proposades pels veïns.

Les reunions es celebraran a les 19.30 hores i amb els mateixos regidors de barri que en les reunions anteriors: zona Platja amb Josep Llàcer, zona Cantalot amb Noèlia Alberola, zona Marjaletes/Colón amb Javi Escrihuela, zona Lepant/Riu amb Bea Ferreres, zona Divina Aurora amb Noèlia Alberola, zona Centre amb Encar Mifsud i zona Magraner/Sequers amb Quique Chofre.

Les dates

- 9 de maig zona Platja, en l’escoleta de la platja.
- 9 de maig zona Cantalot, en el CEIP Sant Miquel.
- 11 de maig, zona Marjaletes/Colón, en el CEIP Alfàndec.
- 12 de maig, zona Lepant/Riu, en la Casa de la Cultura.
- 16 de maig, zona Divina Aurora, en el Braç Treballador.
- 18 de maig, zona Centre, en l’ajuntament.
- 18 de maig, zona Magraner Sequers, en el CEIP Magraner.

No hay comentarios:

Publicar un comentario