martes, 24 de mayo de 2016

GP Ajuntament, PRÀCTIQUES PER A JOVENS

L’Ajuntament de Tavernes ofereix pràctiques remunerades a jóvens per a este estiu

El programa La Dipu et beca acostarà 14 jóvens de Tavernes al món laboral en el seu municipi.

L’Ajuntament de Tavernes col·labora amb la Diputació de València per a oferir la possibilitat de fer pràctiques remunerades este estiu. A través del programa La Dipu et beca, donaran 14 beques per a jóvens que viuran l'experiència d'acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu propi municipi.

El programa desenvolupat per la Diputació està dirigit a persones de 18 anys o més, estudiants universitaris o de Formació Professional que vullguen fer pràctiques durant els mesos de juliol i agost. Cada ajuntament decidirà el perfil dels candidats i seleccionarà basant-se en les seues necessitats i en els llocs disponibles.

Per a esta iniciativa, l'Ajuntament de Tavernes i la Diputació han destinat els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes o, el que és el mateix, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques.

Les 14 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: animació ambiental (2), assessoria jurídica (1),  documentació (1), turisme(2), sanitat i platja accessible (5), educació primària (2) i educació especial (1).

El termini de presentació de sol·licituds comença demà, dia 25 de maig, i acaba el pròxim dia 8 de juny. Tota la informació que calga als aspirants poden rebre-la del Departament de Personal, situat en la primera planta o en la webwww.tavernes.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario