jueves, 5 de mayo de 2016

GP Ajuntament, MUSIESCOLA

Més de mil xiquets participen en la II Musiescola

Hui, dijous 5 de maig, Tavernes ha acollit la segona edició de Musiescola, que ha comptat amb un programa basat en la música i les emocions.

Tavernes ha acollit hui la segona Trobada Musical Escolar Musiescola, on han participat al voltant de 1.100 xiquets i 180 mestres de diferents escoles de tota la Comunitat Valenciana.

Després de diverses activitats durant el matí, ha tingut lloc l’entrega de detalls a tots els centres que hi han participat. Al lliurament, que s’ha celebrat al pavelló multiusos, ha acudit l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i diversos regidors de la corporació municipal.

De vesprada, i després del dinar, els xiquets podran continuar gaudint de les diverses activitats, com el taller deflashmob o la crida musical. Esta segona edició s’ha basat en un programa centrat en la música i les emocions. La Musiescola ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes.

Les escoles de Tavernes que han participat en la Musiescola són Sant Miquel, Alfàndec, Magraner i Divina Aurora, junt amb col·legis de Xeraco, València, Oliva i Alcoi, entre altres. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario