lunes, 2 de mayo de 2016

GP Ajuntament, MUSIESCOLA

Tavernes acull la segona Trobada Musical Escolar

La segona edició de Musiescola tindrà lloc este dijous 5 de maig, en què vora 1.000 alumnes participaran en diversos tallers i activitats relacionats amb la música.

El dijous 5 de maig, Tavernes de la Valldigna acollirà la segona Trobada Musical Escolar Musiescola, en què participaran al voltant de 1.000 alumnes i 180 mestres d’Educació Primària de diversos centres educatius de la Comunitat Valenciana.

Des de les 9.30 hores fins a les 11.20 hores, es faran diverses activitats en la Casa de la Cultura, com la crida musical, tallers de balls, macrobatucada i una cercavila per la localitat amb diverses agrupacions instrumentals.

A partir de les 11.30 hores, tots els xiquets es dirigiran al pavelló multiusos on tindrà lloc el musical El món de les emocions, entrega de detalls i dinar. Després es farà un taller de flashmob i música rock interpretada per diversos col·legis. També tindrà lloc l’entrega de premis als participants guanyadors de la lletra de la cançó Emociona’t, que serà la cançó de cloenda de la Musiescola, i finalment Pasqual Pastor llegirà un manifest a favor de l’educació musical. 

La segona edició de Musiescola està basada en un programa de música i emocions, i conté actuacions en què col·laboren diversos centres i alumnes. Esta trobada forma part de la convocatòria que fa la Conselleria d’Educació per a projectes d’innovació en la lluita contra el fracàs escolar a través de la música i compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

La trobada estava programada per al passat dijous 28 de d’abril, però a causa de les previsions de pluja es va ajornar per a este dijous.

No hay comentarios:

Publicar un comentario